Kehrälinnun tiimi on kasvanut viime aikoina ja suunnitelmissa on kasvattaa sitä entisestään. Kehrälinnun uusi siivooja, Maria, aloitti myös kevään aikana työskentelynsä kotipalvelussa. Tämän postauksen kautta pääsettekin tutustumaan Mariaan lähemmin!

Maria on paljasjalkainen tamperelainen sekä kolmen lapsen äiti ja vaimo, jolle perhe on kaikki kaikessa ja äitinä oleminen kutsumus. Ammatiltaan Maria on pukuompelija, mutta auttavaiselle ja ihmisläheiselle persoonanalle vaatteiden parissa työskentely tuntui turhan yksinäiseltä puuhalta eikä antanut tarpeeksi. Sen sijaan Maria työskentelikin asunnonvälittäjänä ja oli hetken myös kotiäiti ennen hoiva-alalle siirtymistä. Kehrälinnun työnkuva ja työajat sopivat erinomaisesti avuliaalle perheenäidille, joka mielellään viettää vapaa-aikansa perheensä kanssa.

Työssään Kehrälinnulla Maria on viihtynyt todella hyvin ja hän nauttii ihmisten parissa työskentelystä ja heidän auttamisestaan helpompaan arkeen. Puhelias Maria nauttii erityisesti keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa ja mainitseekin pitävänsä Kehrälinnun asiakkaista paljon. ”Asiakkaat ovat kaikki mukavia, tavallisia ihmisiä, tavallisilla elämillä. Tykkään jutella heille ja kuunnella maailman menoa nyt ja ennenvanhaan”, kertoo hän. Vanhusten parissa Maria ei varsinaisesti ole aiemmin työskennellyt, mutta kertoo olleensa läheinen omien isovanhempiensa kanssa ja auttaneensa heitä arjen askareissa. ”En kokenut ikinä sitä velvollisuutena, vaan toimin sydämellä”, Maria sanoo ja kuvailee itseään kiltiksi jalat maassa –tyypiksi.

Marialla on vain positiivista sanottavaa työnantajistaan Shivistä. ”Kaikkein ihaninta on ollut huomata, että pomo (Shiv) lähettää todella useasti työpäivän päätteeksi ”kiitos”- viestin, se on ihan mahtavaa!” hehkuttaa hän. Maria vaikuttaakin olevan ahkera ja empaattinen persoona, jonka kanssa tulee helposti toimeen – siis Kehrälinnun henkeä parhaimmillaan!

-Jenni
Markkinointiassistentti
Team Kehrälintu