Kehrälinnulla on aloittanut tällä viikolla työnsä uusi osa-aikainen taloussihteeri Ruut Heikkilä. Ruut vastaa jatkossa info@kehralintu.fi-osoitteeseen lähetettyihin sähköposteihin sekä Kehrälinnun puhelimeen (050-4372574). Ruutilla on pääsy Kehrälinnun varauskalenteriin, joten häneltä voi varata uusia palveluaikoja sekä siirtää jo varattuja aikoja. Ruutin saa parhaiten kiinni virka-aikoihin. Jos hän ei jostain syystä pääse puhelimeen kun soitat, jätäthän viestin, niin Ruut soittaa sinulle takaisin. Iltaisin ja viikonloppuisin Ruutin puhelimesta laitetaan soitonsiirto Shiville tai Heidille.

Halutessasi voit myös soittaa suoraan Shiville numeroon 044-3208108. Shivin uusi henkilökohtainen sähköpostiosoite on shiv@kehralintu.fi.

Asiakaspalvelun lisäksi Ruut hoitaa yrityksen hallintoon liittyviä tehtäviä. Ruut on tehnyt pitkän kotipalvelu-uran, mutta joutui lopettamaan kenttätyön lihassairauden takia. Jouduttuaan pyörätuoliin Ruut kouluttautui talous- ja hallinnonalan merkonomiksi vuonna 2015. Nyt Ruut työskentelee omalla toiminimellä useiden yhteistyökumppanien kanssa. Vapaa-aika kuluu useissa eri luottamustehtävissä sekä ystävien kanssa. Ruut harrastaa myös sulkapalloa, uintia ja puutarhanhoitoa. ”Minulle on ilo päästä takaisin rakastamani kotiavun piiriin liittyessäni Kehrälinnun tiimiin!”, Ruut toteaa.

Ruut Heikkilä