Asiakaskokemuksia

Asiakas Aune Palmio

”Mielikuvani saadusta palvelusta on ollut erittäin positiivista ja Kehrälinnun vahvuus on erityisesti palvelun korkea laatu ja ammattitaitoisuus. Päädyinkin alunperin valitsemaan Kehrälinnun yrityksen tarjoaman monipuolisen palvelun vuoksi, esimerkiksi se on todella tärkeää, että kodinhoitaja voi avustaa lääkkeiden antamisessa ja tietää mitä tekee. Erityismaininnan annan Shivin huomaavaisuudesta ja ystävällisyydestä. Puhumme puolin ja toisin, ja neuvomme toisiamme. Kaikki meillä menee harvinaisen hyvin, enempi saisi olla vaan aikaa!”

Asiakas Telle Korhonen

”Shiv on iloinen, palvelualtis ja täsmällinen. Pidän hänen huumorintajustaan ja nopeudestaan. Hän haluaa myös oppia uutta eikä pahastu neuvoista, päinvastoin. On myös kiva saada joskus vaihtelua ruokavalioon kevyesti intialaisittain. Yhtään en epäröinyt luovuttaa avainta hänen käyttöönsä – siis luotan.”

664301_4887490824609_851540525_o

Asiakas Jorma Kuitunen

”Kehrälintu valikoitui palveluntarjoajaksi aktiivisuuden vuoksi – akuutissa tarpeessa oli tärkeää, että oltiin valmiita auttamaan viivyttelemättä. Shiv on tosi monipuolinen ja ammattitaitoinen kaveri, jolta hoituu homma kuin homma. Voisinkin suositella Kehrälintua erityisesti vastuuntuntoisen asenteen ja ystävällisen palvelun vuoksi!”