Henkilökunta

shiv_2016_uusi

Shiv, Kehrälinnun yrittäjä ja lähihoitaja

Shiv on Kotipalvelu Kehrälinnun yrittäjä ja koulutukseltaan vanhustyöhön erikoistunut lähihoitaja. Ennen oman yrityksen perustamista hän työskenteli kolme vuotta vanhusten palvelutalossa. Shiv on suorittanut myös 4H-yhdistyksen vanhusten ja vammaisten kotipalvelukurssin. Shiv on alun perin kotoisin Intiasta, mutta hän on asunut Suomessa jo vuodesta 2010 ja puhuu arkisuomea hyvin. Aasialaisen kulttuuritaustansa vuoksi Shiv on palvelualtis, vanhempia ihmisiä kunnioittava ja aina hymyilevä!
maria_2016

Maria, kodinhoitaja ja henkilökohtainen avustaja

Maria on paljasjalkainen tamperelainen sekä kolmen lapsen äiti ja vaimo, jolle perhe on kaikki kaikessa ja äitinä oleminen kutsumus. Ammatiltaan Maria on pukuompelija, mutta auttavaiselle ja ihmisläheiselle persoonanalle vaatteiden parissa työskentely tuntui turhan yksinäiseltä puuhalta. Maria nauttii vanhusten parissa työskentelystä ja heidän auttamisestaan helpompaan ja turvallisempaan arkeen. Maria on huolellinen, ahkera ja pidetty kodinhoitaja sekä henkilökohtainen avustaja.

Erikka

Erikka, lähihoitaja

Vanhustyöhön ja kotihoitoon erikoistunut lähihoitaja Erikka teki ennen hoitoalalle siirtymistä pitkän uran taloushallinnon parissa. Hoitotyö on kuitenkin ollut aina Erikkan kutsumus. Töiden ohella Erikka harrastaa liikuntaa, lukemista, puutarhanhoitoa ja penkkiurheilua ravien sekä jääkiekon parissa – Tapparan riveissä tietenkin.

Inga

Inga, kodinhoitaja ja henkilökohtainen avustaja

Pirteä Inga on neljän lapsen mamma ja kahden ihanan tytön mummi. Kodinhoitajana tämä energinen supernainen on työskennellyt vuodesta 2014, ja Kehrälinnun tiimiin hän siirtyi kesällä 2017. Aikaisemmin Inga on työskennellyt tehtaissa ja kaupan alalla, mutta nyt hän kertoo olevansa ammatissa, josta haaveili jo teininä.