Henkilökunta

shiv_2016_uusi

Shiv, Kehrälinnun yrittäjä ja lähihoitaja

Shiv on Kotipalvelu Kehrälinnun yrittäjä ja koulutukseltaan vanhustyöhön erikoistunut lähihoitaja. Ennen oman yrityksen perustamista hän työskenteli kolme vuotta vanhusten palvelutalossa. Shiv on suorittanut myös 4H-yhdistyksen vanhusten ja vammaisten kotipalvelukurssin. Shiv on alun perin kotoisin Intiasta, mutta hän on asunut Suomessa jo vuodesta 2010 ja puhuu arkisuomea hyvin. Aasialaisen kulttuuritaustansa vuoksi Shiv on palvelualtis, vanhempia ihmisiä kunnioittava ja aina hymyilevä!
maria_2016

Maria, kodinhoitaja ja henkilökohtainen avustaja

Maria on paljasjalkainen tamperelainen sekä kolmen lapsen äiti ja vaimo, jolle perhe on kaikki kaikessa ja äitinä oleminen kutsumus. Ammatiltaan Maria on pukuompelija, mutta auttavaiselle ja ihmisläheiselle persoonanalle vaatteiden parissa työskentely tuntui turhan yksinäiseltä puuhalta. Maria nauttii vanhusten parissa työskentelystä ja heidän auttamisestaan helpompaan ja turvallisempaan arkeen. Maria on huolellinen, ahkera ja pidetty kodinhoitaja sekä henkilökohtainen avustaja.

Jonna

Jonna, lähihoitaja

Jonna on iloinen ja energinen hoitotyön ammattilainen, joka valmistui vuonna 2014 suuntauksenaan mielenterveys- ja päihdetyö. Turusta Tampereella kotiutunut Jonna on aikasemmin toiminut parturi-kampaajana, joten asiakaspalvelutyöstä hänellä on jo pitkä kokemus. Hiusten pieni fiksaus käy Jonnalta näppärästi myös Kehrälinnun asiakkaille! Jonnan vapaa-aika menee koiran kanssa touhutessa.

nisha_2016

Nisha, lähihoitaja

Nepalista kotoisin oleva Nisha on valmistunut Tredusta lähihoitajaksi keväällä 2016 (osaamisalana sairaanhoito ja huolenpito). Ennen Suomeen tuloa Nisha on opiskellut yliopistossa journalismia ja maaseudun kehittämistä, sekä toiminut mm. opettajana ja projektikoordinaattorina sosiaali- ja terveysalalla. Nyt Nisha nauttii työstään tamperelaisten ikäihmisten kotihoidossa. Hänelle on tärkeää antaa asiakkaille aina mahdollisimman turvallista ja hyvää hoitoa.

ruut_2016

Ruut, sihteeri

Sihteerimme Ruut hoitaa asiakaspalvelun lisäksi yrityksen hallintoon liittyviä tehtäviä. Ruut on tehnyt pitkän kotipalvelu-uran, mutta joutui lopettamaan kenttätyön lihassairauden takia. Sittemmin merkonomiksi kouluttautunut Ruut työskentelee nyt omalla toiminimellä useiden yhteistyökumppanien kanssa. Ruutilta voi varata Kehrälinnun palveluaikoja osoitteesta info@kehralintu.fi tai numerosta 050-4372574 kello 8 ja 16 välillä.

Erikka

Erikka, lähihoitaja

Vanhustyöhön ja kotihoitoon erikoistunut lähihoitaja Erikka teki ennen hoitoalalle siirtymistä pitkän uran taloushallinnon parissa. Hoitotyö on kuitenkin ollut aina Erikkan kutsumus. Töiden ohella Erikka harrastaa liikuntaa, lukemista, puutarhanhoitoa ja penkkiurheilua ravien sekä jääkiekon parissa – Tapparan riveissä tietenkin.

Inga

Inga, kodinhoitaja ja henkilökohtainen avustaja

Pirteä Inga on neljän lapsen mamma ja kahden ihanan tytön mummi. Kodinhoitajana tämä energinen supernainen on työskennellyt vuodesta 2014, ja Kehrälinnun tiimiin hän siirtyi kesällä 2017. Aikaisemmin Inga on työskennellyt tehtaissa ja kaupan alalla, mutta nyt hän kertoo olevansa ammatissa, josta haaveili jo teininä.

Sora 100%

Kaisa, kodinhoitaja ja henkilökohtainen avustaja

Kaisa on määrätietoinen ja huumorintajuinen kolmen lapsen äiti ja alan vaihtaja, joka rakastaa liikuntaa ja sporttista elämäntyyliä. Vapaa-ajalla hän harrastaa esimerkiksi porrasjuoksua. Töissä Kaisa haluaa antaa asiakkaille iloista mieltä ja positiivista energiaa. Hänelle tärkeintä on, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja heidän on hyvä olla.

sara_pieni

Sara, lähihoitaja

Sara liittyi Kehrälinnun tiimiin alkukeväästä 2017, noin vuosi valmistumisensa jälkeen. Hän on halunnut hoitoalalle aina ja aloittikin lähihoitajakoulun suoraan peruskoulun jälkeen. Saran mielestä tärkeintä hoivatyössä on toisten auttaminen, ihmisläheisyys ja hyvän hoidon antaminen. Kehrälinnulla Sara tekee sekä kaupungin kotihoidon ostovuoroja että yksityisiä hoiva-asiakkaita.

Tanja

Tanja, lähihoitaja

Tanja valmistui lähihoitajaksi Tredusta vuonna 2014, ja erikoistui vielä lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen vuonna 2015. Tampereen kaupungilla hän oli töissä yhteensä 11 vuotta, josta kotihoidossa kymmenen ja päiväkodissa yhden. Ihaninta Tanjan maailmassa ovat hänen neljä lastaan, joiden kanssa on mukava esimerkiksi pelata jalkapalloa.