Tarinamme

DSC_0196_muokattu

Kotipalvelu Kehrälinnun yrittäjänä toimii intialaissyntyinen Shiv, joka lähetettiin jo 18-vuotiaana kotoaan Pohjois-Intiasta Eurooppaan ansaitsemaan rahaa perheelleen. Hän teki Espanjassa maatalous-, varasto- ja asiakaspalvelutöitä usean vuoden ajan ennen kuin tapasi Aurinkorannikolla suomalaisen lukiolaistyttö Heidin. Nuorenparin muutettua Suomeen Shiv aloitti suomen kielen opinnot ja löysi sinnikkään etsimisen jälkeen harjoittelu- ja oppisopimuspaikan vanhusten palvelukeskuksesta. Jouluna 2014 Shiv valmistui vanhustyöhön erikoistuneeksi lähihoitajaksi.

Shiv tulee yrittäjäperheestä ja oma yritys on ollut aina hänen unelmansa. Vuodenvaihteessa 2015 perhe muutti Jyväskylästä Heidin kotikaupunkiin Tampereelle ja Shiv perusti Kotipalvelu Kehrälinnun, joka tarjoaa kotiapu- ja hoivapalveluita ikäihmisille Tampereella ja Kangasalalla.

Asiakaskunta alkoi kasvaa pikku hiljaa sitkeän jalkatyön, Heidin markkinointiosaamisen ja asiakkaiden henkilökohtaisten suosittelujen avulla. Keväällä 2016 Kehrälinnun tiimi kasvoi ihanalla apulaisella Marialla ja syksymmällä tiimiin liittyi vielä toinen kokenut kodinhoitaja, Riina.

dsc_0072_muokattu_vaaleampi

Vuonna 2017 tiimiin ovat liittyneet myös sairaanhoitaja Marja, lähihoitaja Sara ja kodinhoitaja Inga.

Asiakaskokemuksia-sivulla voit katsoa videon, jossa Kotipalvelu Kehrälinnun pitkäaikainen asiakas kertoo Kehrälinnulta saamastaan palvelusta.

Tänä päivänä Kotipalvelu Kehrälinnun palveluihin kuuluu henkilökohtainen hoiva, apteekkiapu ja lääkkeiden jako, siivous, ruoanlaitto ja muut kodinaskareet, lenkkiseura ja kauppapalvelu.