Tarinamme

DSC_0196_muokattu

Kotipalvelu Kehrälinnun yrittäjänä toimii intialaissyntyinen Shiv, joka lähetettiin jo 18-vuotiaana kotoaan Pohjois-Intiasta Eurooppaan ansaitsemaan rahaa perheelleen. Hän teki Espanjassa maatalous-, varasto- ja asiakaspalvelutöitä usean vuoden ajan.

Suomeen Shiv muutti vuoden 2010 alussa – rakkauden perässä tietenkin. Kielen opiskelun ja sinnikkään etsimisen jälkeen löytyi unelmien harjoittelu- ja oppisopimuspaikka vanhusten palvelukeskuksesta. Jouluna 2014 Shiv valmistui vanhustyöhön erikoistuneeksi lähihoitajaksi.

Shiv tulee yrittäjäperheestä ja oma yritys on ollut aina hänen unelmansa. Vuodenvaihteessa 2015 Shiv perusti Kotipalvelu Kehrälinnun, joka tarjoaa kotiapu- ja hoivapalveluita ikäihmisille Tampereella ja Kangasalalla.

Asiakaskunta alkoi kasvaa pikku hiljaa sitkeän jalkatyön ja asiakkaiden henkilökohtaisten suosittelujen avulla. Keväällä 2016 Kehrälinnun tiimi kasvoi ihanalla apulaisella Marialla. Myöhemmin samana vuonna yritykseen palkattiin lisää apuvoimaa, kun sekä Shivin että Marian kalentereista alkoi tila loppua. Voit tutustua kaikiin Kehrälinnun työntekijöihin Henkilökunta-sivulla.

Asiakaskokemuksia-sivulla voit katsoa videon, jossa Kotipalvelu Kehrälinnun pitkäaikainen asiakas kertoo Kehrälinnulta saamastaan palvelusta.

Tänä päivänä Kotipalvelu Kehrälinnun palveluihin kuuluu henkilökohtainen hoiva, apteekkiapu ja lääkkeiden jako, siivous, ruoanlaitto ja muut kodinaskareet, lenkkiseura ja kauppapalvelu.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste: Tietosuojaselote_Kotipalvelu_Kehrälintu_Oy_2018