Aune Palmio on iloinen ja energinen yhdeksänkymppinen, joka miehensä kuoleman jälkeen on elellyt Tampereen asunnossaan yksin. Kuitenkin terveyden heikennyttyä Aune päätti tyttärensä kanssa turvautua kotihoitoapuun, jotta arjen askareet sujuisivat jouhevammin. Tyttärelle oli suositeltu Kotipalvelu Kehrälintua, ja he päätyivät tilaamaan ilmaisen tutustumiskäynnin. Ensivaikutelma oli Aunen mukaan miellyttävä ja Shivistä jäi mieleen varsinkin iloisuus.

Aune on ollut Kehrälinnun asiakkaana viime kesästä asti eli nyt noin kahdeksan kuukautta, ja mielikuva saadusta palvelusta on ollut erittäin positiivinen. Päätimme haastatella Aunea tämän viikon blogiin vielä tarkemmin hänen asiakaskokemuksestaan.

Aune päätyi valitsemaan Kehrälinnun kotipalvelukseen erityisesti yrityksen tarjoaman monipuolisen palvelun vuoksi. Kehrälintu tarjoaa muun muassa apua kaupassa käyntiin ja asiointiin, siivouspalvelua, juttu- ja lenkkiseuraa sekä lähihoitajan koulutuksen kautta myös potilaan hoitoa, mikä oli Aunen mielestä hyvin tärkeä kriteeri kotipalvelua valitessa.

-Hän tietää mitä tekee potilaiden kanssa, kuten lääkkeiden antaminen. On hyvin tärkeää, että hän pystyy tekemään kaikki nämä, perustelee Aune.

Kehrälinnussa on Aunen mielestä erityisesti ollut hyvää palvelun korkea laatu ja Shivin ammattitaitoisuus. Erityismaininnan hän antaa Shivin huomaavaisuudesta ja ystävällisyydestä kotihoitajana.

-Täytyy sanoa että hän on harvinaisen taitava, ei tavallinen kotipalvelu ole ollenkaan näin hyvä, toteaa Aune.

Heistä on tullut näiden kahdeksan kuukauden aikana Shivin kanssa oikein hyviä kavereita ja Aune nauttii paljon heidän käymistään keskusteluista.

-Hän puhuu minulle niin luontevasti! Puhumme puolin ja toisin, sanotaan mitä ajatellaan ja neuvotaan puolin ja toisin. Minulla on näitä vanhuksen neuvoja hänelle antaa, ja hän tekee niin tunnollisesti. Kaikki meillä menee harvinaisen hyvin. Enempi saisi olla vaan aikaa, naurahtaa Aune lopuksi.

Millaista palvelua sinä olet saanut Kehrälinnulta? Kuulemme mielellämme lisää!

-Jenni
Markkinointiassistentti
Team Kehrälintu