Toukokuussa aurinko alkaa vihdoin päästä voitolle ja ulkona liikkumisesta tulee todellinen nautinto. Kevään piristysruiskeena järjestetäänkin Unelmien liikuntapäivä tiistaina 10.5., jossa kannattaa ehdottomasti tulla haukkaamaan happea hauskojen aktiviteettien pariin.

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ja tavoitteena on auttaa yli miljoonaa suomalaista löytämään uusia tapoja liikkua. Tapahtuman tarkoitus on olla kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up –päivä, jonka aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia. Päivään sisältyykin ihmisten huikeita ideoita, kokeiluja ja yhdessä tekemistä.

Myös Tampereella tapahtuu liikuntapäivänä ja liikuntatempauksia järjestetään Tampereella ainakin Pyynikillä, Härmälässä, keskustan alueella ja Hervannassa. Lisää Tampereen alueen tapahtumia löydät täältä. Kehrälintu on mukana Hervannassa järjestettävässä Unelmien kevätkävelyssä. Tule kuulemaan palveluistamme ja moikkaamaan ständillemme 10.5.!

Hervannan kevätkävely järjestetään yhdessä Elonpolkuja-verkoston kanssa Hervannan Keinupuiston sisäpihalla ja lähikentällä (Orivedenkatu 28) kello 10-14. Paikan päällä on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja luontopoluista pihajumppaan ja tanssiin. Grillin antimia pääsee nauttimaan kello 11-13 ja tarjolla on muun muassa grillimakkaraa ja lättyjä. Orkesteri Los Dementitos esiintyy kello 13 alkaen. Ota ystäväsi ja perheesi mukaan viettämään mukavaa liikuntapäivää yhdessä!

Hervannan kevätkävely_blogikuva

www.facebook.com/UnelmienLiikuntapaiva
Unelmien_liikuntapaiva_logo

-Jenni
Markkinointiassistentti
Team Kehrälintu