Jokin aikaa sitten Facebookissa kiersi haaste, jossa kannustettiin kavereita jakamaan aikajanallaan viisi asiaa, joista on sillä hetkellä kiitollinen. Minusta oli ihana lukea ystävien ja tuttavien listauksia heidän kiitollisuudenaiheistaan. Siitä tuli itsellekin hyvä mieli. Huolet unohtuivat hetkeksi, kun murehtimisen sijaan käytti edes muutaman minuutin sen pohtimiseen, kuinka paljosta minäkin voin olla kiitollinen.

Kuinka arkisista ja usein itsestään selvistä asioista voi löytää iloa ja onnea, kun niihin kiinnittää tietoisesti huomiota: helakan punaiset, vasta poimitut puolukat aamupuurossa, pitkä puhelu ystävälle, puhdas vesi, aurinkoinen aamu, rauha.

Tänään haastankin teidät kaikki pohtimaan viittä asiaa, joista voitte juuri nyt olla kiitollisia. Siihen ei kulu kuin 5 minuuttia. Ehdit kiirehtiä, murehtia ja stressata sitten taas vähän myöhemmin.

Näistä asioista minä olen tänään kiitollinen:

  1. Team Kehrälintu eli perhe Sharma kasvaa alkukeväästä yhdellä jäsenellä, enkä malta odottaa, että alan tuntea vauvan liikkeitä vatsassani.
  2. Meillä on molemmilla töitä – vieläpä sellaisia, joita tykkäämme tehdä. Kehrälinnulla menee hyvin ja asiakkaat ovat 99 prosenttisesti erinomaisen tyytyväisiä.
  3. Syksyn pimenevät illat luovat kotiin lämpimän tunnelman, kun sytyttää kynttilät ja pyöräyttää iltapalaksi pellillisen sesongin parasta herkkua eli kauraomenapaistosta.
  4. Kohta voi jo alkaa odottaa joulua. Vuoden lempijuhlaani, jonka tänä vuonna saamme viettää ensimmäistä kertaa ikiomassa kodissamme (tai pankinhan se vielä on, mutta kuitenkin).
  5. Olen elossa, terve ja turvassa. Saan joka aamu herätä uuteen päivään ilman pelkoa ja ilman kipuja. Minun ongelmani ovat oikeasta perspektiivistä katsottuna aika minimaalisia!

13.9.2015_2_blogi

Aurinkoista viikon alkua kaikille!

–Heidi,
Team Kehrälintu