Huh, mitä hommaa tuo remontti! Kohta kuukausi tapetoitu, maalattu, purettu, rakennettu ja ravattu rautakaupassa. Kohta voidaan jo lisätä Kehrälinnun palveluvalikoimaan pienet kodinkunnostustyöt, kuten tapetointi ja maalaus. Sen verran näppärästi alkaa jo Shiviltä sujua nuo remonttihommat.

Nyt kun syksy on jo pitkällä, muistuttelisin, että Shiviltä voi tilata myös syksyn ja talven pihatöitä, kuten haravointia ja lumenluontia. Kotitalousvähennystä saa tavanomaisen kotitaloustyön ja hoivatyön lisäksi myös pihatöistä sekä kodissa teetetyistä kunnossapitotöistä, kuten maalauksesta ja tapetoinnista.

HUOM: Meidän kauttamme voit tilata nyt myös jalkahoitajan palveluita. Yhteistyökumppanimme tarjoaa Kehrälinnun asiakkaille täydellisen jalkahoidon tutustumishintaan 35 €. Hoidon kesto 1 – 1,5 tuntia jalkojen kunnosta riippuen. Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus, känsien, syylien ja kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen sekä hieronta ja rasvaus ravitsevalla aloe-e-vitamiinivoiteella. Hoidon yhteydessä saa opastusta omahoitoon. Lisätiedot ja varaukset Kotipalvelu Kehrälinnun kautta.

28.9.2015_2_blogi

Mukavaa viikonjatkoa kaikille ja palataan taas parin viikon päästä!

– Heidi, Team Kehrälintu